Ook dit schooljaar ligt er voor leerlingen in de groepen 1 t/m 4* van de Verrekijker een gratis abonnement klaar van Speelotheek ’t Stokpaardje. De Stichting Kopwerk heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met de Speelotheek. U betaalt alleen eenmalig inschrijfkosten van

€ 2,50 en wij vragen u een legitimatiebewijs te tonen.

(*dit geldt ook voor leerlingen die in het lopende schooljaar instromen van alle groepen)

Kinderen zijn vaak snel uitgespeeld met hun speelgoed, eerst uitproberen is daarom een goede en ook nog eens een voordelige optie. Ook kunt u eens een ander stuk speelgoed aanbieden aan uw kind. Bij de speelotheek vindt u uitgebreide en verrassende collectie speelgoed, spellen en puzzels. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de Wobbel, Grimms regenboog, Kapla of een educatieve Tiptoy doos, wij hebben er verschillende in de collectie. In de spellenkast staan 300 spellen waaronder altijd actuele spellen en bij de puzzels vindt u niet alleen legpuzzels maar ook puzzels met bijzondere vormen zoals magneetpuzzels, laagjespuzzels en vormenpuzzels.

Ook vindt u in de speelotheek een collectie ondersteunende en oefenmaterialen voor bijvoorbeeld VVE maar ook voor meerkunners heeft de speelotheek materialen in de kast staan.

De openingstijden zijn:

  • dinsdag van 13.30 – 16.30 u.
  • vrijdag van 10.00 tot 12.00 u.
  • Ook op dinsdagavond zijn we open: wintertijd 1 x per 4 weken en zomertijd 1 x per 2 weken. Kijk voor de juiste week in de agenda op onze website: speelotheekstokpaardje.nl.

Het laatste nieuws van de Speelotheek vindt u op onze Facebook pagina: @tstokpaardje.speelotheek (like onze pagina dan blijft u op de hoogte).

De Speelotheek is ook op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt het u leuk een ochtend of middag bij ons te komen helpen laat het ons weten. Dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop even binnen tijdens de openingstijden.